لیست اختراعات جواد توکلی
اين دستگاه براي ارسال فرمان جهت باز و بسته شدن در ها بدون دخالت انسان و به صورت كاملا اتوماتيك مي باشد . كه اين عمل از طريق ارسال سيگنال ها توسط سنسور هاي بكار گرفته شده در دستگاه امكان پذير است. پس از تشخيص سنسور مبني بر حركت انسان يا اجسام و ارسال سيگنال ها به ميكروكنترلر و مقايسه با الگوريتم موجود ، فرمان باز و بسته شدن را به رله ها داده و اين عمل بر روي درب ها منعكس مي شود.
اين پژوهش به ضرورت ساخت دستگاه سميتشناسي آب به كمك ماهي و كارايي مفيد آن در پيشگيري از حملات تروريستي ميپردازد كه سبب اطمينان بيشتر در بحث امنيت سلامت منابع آب ميگردد. عملكرد اين دستگاه با بررسي واكنش ماهي ها در برابر سم هاي بيوتروريسمي و مقايسه آن با شرايط عادي عمل مي كند. تشخيص الگوريتم حركتي ماهي ها توسط سنسور هاي گيرنده و فرستنده موجود در دستگاه صورت مي گيرد كه در دوطرف آكواريوم قرار داده شده اند. با ارسال سيگنال داده هاي دريافت شد توسط گيرنده به كنترلر، تشخيص حضور يا عدم حضور سم در اب انجام مي شود. كه در صورت وجود سم در اب دستگاه اعلام خطر خواهد كرد و كاربر از حضور سم مطلع مي شود. به دليل اهميت بالاي سلامت آب حضور نمونه ايي از اين دستگاه در مخازن آب شهري ضروري مي باشد.
توليد روغن تصفيه شده مغز ميوه بنه جهت استفاده خوراكي، مي¬تواند از منابع خداداي موجود در كشور به نام درختان بنه با نام علمي Pistacia atlantica صورت گيرد. اين درختان در وسعت بسيار زياد (بيش از يك ميليون و دويست هزار هكتار) در كشوروجود دارد. ميوه درخت بنه داراي سه قسمت پوست بيروني، پوست چوبي و مغز مي¬باشد. مغز ميوه بنه، به طور متوسط داراي 56 درصد روغن مي¬باشد. در حال حاضر روغن بنه به صورت خام در نقاط مختلف كشور استفاده مي¬شود. اما جهت استفاده خوراكي مانند ساير روغنها نياز به فرايند تصفيه است تا مواد مضر حذف شوند. البته در اين فرايند، مواد مفيد مثل آنتي¬اكسيدانها بايد كمترين كاهش را داشته باشد. بنابراين روغن مغز بنه جهت استفاده خوراكي تحت فرايند تصفيه قرار گرفت كه شامل 4 مرحله صمغ¬گيري، خنثي¬سازي، رنگبري و بوگيري بود. روغن مغز بنه سبز رنگ مي-باشد و نياز به فرايند رنگبري متفاوت با روغنهاي ديگر دارد. به اين منظور در مرحله رنگبري، در كنار خاك رنگبري شده با اسيد، از كربن فعال نيز استفاده گرديد. پس از انجام فرايند تصفيه، تركيبات مضر شامل اسيدهاي چرب آزاد، تركيبات اكسايشي، فسفر و رنگ كاهش يافت. اما اثر منفي بر تركيبات مفيد مشاهده نشد.
موارد یافت شده: 11